Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ντεπαρντιέ: Χτίζει το σπίτι των ονείρων του στη Μόσχα

Ιανουάριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=629522Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ που πήρε τη ρωσική υπηκοότητα μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Γαλλία για φορολογικούς λόγους, θέλει να χτίσει ένα “μεγάλο, όμορφο, ξύλινο σπίτι” κοντά στη Μόσχα, γράφει  η Komsomolskaïa Pravda.

“Μου ζήτησε να ξεκινήσει η κατασκευή ενός μεγάλου και ωραίου σπιτιού φτιαγμένου από ξύλο”, είπε ο Νικολάι Μποροντατσόφ, o διευθυντής των ρωσικών κινηματογραφικών αρχείων και φίλος του Ντεπαρντιέ.

Η ανέγερση θα αρχίσει φέτος το καλοκαίρι στην τοποθεσία Μπέλιε Στόλμπι, 30 χλμ. νότια της Μόσχας, όπου ο Ντεπαρντιέ αγόρασε ένα οικόπεδο 1.700 τετραγωνικών μέτρων, διευκρίνισε ο Ρώσος φίλος του.

“Όταν είδε τη φύση μας, τις σημύδες, τη λιμνούλα με τις αγριόπαπιες και τους κάστορες, όπου μπορεί να ψαρεύει κανείς, αποφάσισε να εγκατασταθεί εδώ”, συμπλήρωσε.

Το αγροτεμάχιο αυτό, το οποίο περιβάλλει ψηλός φράχτης και φρουρείται από σκυλιά, δίπλα στο κτίριο των κινηματογραφικών αρχείων, έχει μόνο οκτώ κατοικίες και οι τιμές των οικοπέδων είναι σχετικά χαμηλές για προάστιο της Μόσχας: από 4.000 με 6.000 ευρώ τα 100 τ.μ. Διαθέτει επίσης ένα μικρό αγρόκτημα που προμηθεύει τους κατοίκους του με φρέσκο γάλο και κρέας.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε στον 64χρονο Ντεπαρντιέ που είναι πασίγνωστος στη Ρωσία, τον Ιανουάριο τη ρωσική υπηκοότητα. Η ρωσική δημοκρατία Μορντόβια, στον Βόλγα, του είχε προτείνει να επιλέξει ένα διαμέρισμα ή ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, μέσα στο δάσος, καθώς και τη θέση του υπουργού Πολιτισμού.

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 19th, 2013 at 22:18 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply