Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας …

Ιανουάριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας  “Ο Άγιος Παντελεήμων”  σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Αρχοντικό.

Μετά την κοπή της πίτας,  θα ακολουθήσει  βράβευση εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου ηλικίας άνω των 60 ετών,  βασισμένη στις αιμοδοσίες του κάθε εθελοντή σε μια συνεργασία του συλλόγου μας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Υπουργείο Υγείας.

Αιμοδότης με 10 αιμοδοσίες και άνω βραβεύεται με χάλκινο μετάλλιο.

Αιμοδότης με 25 αιμοδοσίες και άνω βραβεύεται με ασημένιο μετάλλιο.

Να σημειωθεί πως τα μετάλλια θα εκδοθούν από το Υπουργείο Υγείας με βάση την λίστα των αιμοδοσιών  και ενδέχεται η βράβευση να γίνει από κάποιον εκπρόσωπο του Υπουργείου.

Στην πρώτη μας αυτή προσπάθεια αισθανόμαστε το χρέος να τιμήσουμε αυτήν την κατηγορία των αιμοδοτών μας και να τους συγχαρούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους χωρίς βέβαια να προσπερνάμε την προσφορά όλων των αιμοδοτών ανεξαρτήτου ηλικίας. Ελπίζουμε στη διάρκεια των χρόνων να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες στιγμές, βραβεύοντας κάθε φορά και μια διαφορετική κατηγορία.

” Αυτοί που επιβραβεύουν καθημερινά τη ζωή προσφέροντας προς στους συνανθρώπους τους και φωτίζουν και την δική τους ύπαρξη .. Αυτοί είναι οι Εθελοντές Αιμοδότες. Άνθρωποι που προκαλούν θαυμασμό και ευχόμαστε να λειτουργούν ως έμπνευση για όλους τους υπόλοιπους” .

Καλή Χρονιά σε όλους ..

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 19th, 2013 at 12:31 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply