Από το τέλος Φεβρουαρίου

Την καθημερινή διανομή μικρογευμάτων σε 250.000 μαθητές δημοτικών σχολείων σε όλη την επικράτεια, από το τέλος Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε απόψε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Το γεύμα θα περιλαμβάνει ένα φρούτο, γάλα και ένα τοστ και η επιλογή των μαθητών θα γίνει με βάση στοιχεία του υπουργείου για περιοχές με ιδιαίτερα προβλήματα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Κ. Αρβανιτόπουλος ενημέρωσε ότι 60 εκατ. ευρώ, που εξασφαλίστηκαν από κοινοτικούς πόρους, θα διατεθούν για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στα σχολεία.

“Είχα δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο θέμα του υποσιτισμού με έναν τρόπο που να μην δημιουργεί κοινωνικές διακρίσεις” ανέφερε ο υπουργός.

www.enet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.