Στην προκήρυξη δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών για την εκμίσθωση των αναψυκτηρίων των Συνοριακών Σταθμών Νίκης Π.Ε. Φλώρινας & Μαυροματίου Σαγιάδας Π.Ε. Θεσπρωτίας προχωρά η Διεύθυνση Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη  στα γραφεία του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών της Διεύθυνσης Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ( Βορείου Ηπείρου 20, 454 45 Ιωάννινα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο Ελληνικής Ιθαγένειας ή νομικό πρόσωπο που εδρεύει στην Ελλάδα. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία και να ανταποκρίνονται στους όρους που αναγράφονται στις Διακήρυξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη των  διαγωνισμών (Διακήρυξη, Ειδικοί Όροι), στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  ,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013. Επίσης οι διακηρύξεις, με τα σχετικά παραρτήματα, παρέχονται και από το δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  apdhp-dm.gov.gr (οριζόντιο μενού Ενημέρωση Νέα-Ανακοινώσεις).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.