Εκπτώσεις θα προσφέρουν κάθε Τρίτη στους πελάτες τους οι ιδιοκτήτες καφετεριών και καταστημάτων εστίασης στην Φλώρινα, σε μια προσπάθεια να τονώσουν την κίνηση στις επιχειρήσεις τους, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Φλώρινας, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σάββας Σαπαλίδης, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων θα προσφέρουν έκπτωση της τάξης του 20% και των καφετεριών 30%. Παράλληλα, τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν έκπτωση και στα προϊόντα που προμηθεύονται από τοπικούς παραγωγούς, για παράδειγμα, τα κρασιά.

Ο κ. Σαπαλίδης επισήμανε ότι υπό σκέψη είναι η υλοποίηση ανάλογου μέτρου και στα εμπορικά καταστήματα και επισήμανε την ανάγκη οι Φλωρινιώτες να αποκτήσουν τοπική καταναλωτική συνείδηση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έρευνας που διενήργησε το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ελληνικού Εμπορίου, οι κάτοικοι της Φλώρινας κάνουν μαζικά τις αγορές τους στην ΠΓΔΜ και υπολογίζεται ότι σε καθημερινή βάση αφήνουν 150.000 ευρώ. Μόνο για τον μήνα Αύγουστο 32.000 αυτοκίνητα από τη Φλώρινα εισήλθαν στην ΠΓΔΜ.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.