Χωρίς αντιδράσεις…

Με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς αντιδράσεις παρακολουθεί η Ιπποκράτους τις κινήσεις του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος εχθές ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος της κεντροαριστεράς μέχρι τον Ιούνιο.

Αντίθετα με ένθερμα λόγια μίλησε σε συνέντευξή του ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής κ. Χρήστος Αηδόνης. Ειδικότερα ο κ. Αηδόνης αναφερόμενος στον κ. Λοβέρδο είπε πως είναι «ένας πολύ καλός μου φίλος». Επισήμανε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο αποφασιστικό «με σχέδιο και χρονοδιαγράμματα, αυτό που λείπει δηλαδή από τη χώρα», ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι συμφωνεί σε πολλά μαζί του και ότι «αποτελεί ελπίδα». Με τις δηλώσεις του ο κ. Αηδόνης επιβεβαίωσε πως οι δύο άνδρες έχουν άμεση επικοινωνία.

Λίγο πριν ο κ. Λοβέρδος είχε δηλώσει ότι με τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Χρήστο Αηδόνη βρίσκονται σε κοινή γραμμή πλεύσης και θα στηρίξουν από κοινού τις αναπτυξιακές προτάσεις που παρουσίασε.

Ο κ. Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναπτύσσοντας τις προτάσεις της ΡΙΚΣΣΥ για ένα σχέδιο ανάπτυξης εξαμηνιαίας δράσης υπογράμμισε ότι το νέο κόμμα δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ νο 2 και κάλεσε για συζήτηση φορείς και πρόσωπα που κινούνται στο χώρο του Κέντρου. Επιπλέον επισήμανε ότι υφίσταται ανάγκη για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη χωρίς αποκλεισμούς.

Στο μεταξύ ο κ. Λοβέρδος απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην κυβέρνηση και χαρακτήρισε όσους τον είχαν κατηγορήσει για κυβερνητισμό «πολιτικά ανύπαρκτους».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της ΡΙΚΣΣΥ σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αντέξει μέχρι το 2013, επανέλαβε πως πρόκειται να συνεχίσει να την στηρίζει και δήλωσε ότι πρόκειται να ψηφίσει την πρόταση που θα κατατεθεί από την τρικοματική κυβέρνηση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ανδρέας Μπελεγρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.