Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΔΑΚΕ/ ΔΕ Γρεβενών για τις εκλογές της ΕΛΜΕ

Ιανουάριος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΛΜΕ Γρεβενών που έγιναν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στα Γρεβενά, η ΔΑΚΕ αναφέρει:

Oι εκλογές της 15-01-2013 των Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Γρεβενών ανέδειξαν και πάλι πρώτη δύναμη την Δ.Α.Κ.Ε /Δ.Ε

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί μέσα απο την δημοκρατικότερη έκφραση της βούλησής τους, εμπιστεύθηκαν την παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε για να πρωτοστατήσει στους αγώνες του κλάδου , ιδιαίτερα σήμερα, που το περιβάλλον και οι συνθήκες που μας επιβάλλουν οι δανειστές μας είναι δύσκολες.

Η παράταξή μας πάντα θεματοφύλακας των δημοκρατικών αρχών, της αξιοκρατίας ,της δικαιοσύνης και κυρίως της υπεράσπισης των κεκτημένων του κλάδου , θα είναι απέναντι από κάθε δύναμη που θα προσπαθήσει να καταργήσει την έκφραση και την θέληση τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να διαφυλάξουν την ενότητα του κλάδου  και το αποτέλεσμα των εκλογών, γιατί οι εποχές που έρχονται το επιβάλλουν ως την μοναδική λύση .

Δ.Α.Κ.Ε

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 17th, 2013 at 15:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply