Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Γρεβενών, δηλώνει την αντίθεσή του στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Δεσκάτης …

16 Ιανουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Όλοι  γνωρίζουμε  πόσο δύσκολη είναι η μετακίνηση από  τη  Δεσκάτη στα  Γρεβενά και ιδιαίτερα τους Χειμερινούς μήνες  , που λόγω του επικίνδυνου οδικού δικτύου και των κακών  καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νομό και που μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατη η μετακίνησή τους για να  εκτελέσουν οποιαδήποτε  δοσοληψία με τις υπηρεσίες του Νομού μας  .

Συμπαραστεκόμαστε  στους  τοπικούς Δημοτικούς  άρχοντες, που γνωρίζουν αυτές τις δυσκολίες  και το κακό οδικό δίκτυο του Νομού και  δίκαια διαμαρτύρονται και αντιστέκονται στην κατάργηση της Εφορίας.

Είναι αδιανόητο να συλλαμβάνονται για αυτή  τη διαμαρτυρία τους.

Καλούμε την Κυβέρνηση να επανεξετάσει την κατάργηση της Δ.Ο.Υ Δεσκάτης, να δώσει λύση στα προβλήματα των  απομακρυσμένων περιοχών από τις πρωτεύουσες νομών,  γιατί πέραν του χρόνου που απαιτείται για την μετακίνησή τους ,οι κάτοικοι  υποβάλλονται και σε έξοδα στις δύσκολες αυτές εποχές και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι που στην πλειοψηφία τους στην περιοχή πραγματοποιούν πολύ λίγα  ημερομίσθια, συνήθως σε άλλες περιοχές  της επικράτειας και μετά βίας είναι σε θέση να θεωρήσουν  τα βιβλιάρια υγείας  .

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, 2013 at 19:42 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply