Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παθολογικό θάνατο και όχι για δολοφονία

http://1.bp.blogspot.com/-Rsl1Vw11QKU/UPQbWwTPmqI/AAAAAAAANqc/uBT572NWBVk/s1600/DSC02527.JPGΝεκρός μέσα στο όχημά του εντοπίστηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Β.Κ. που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Πέμπτης στην Ξάνθη.

Ο γνωστός ανθοπώλης εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 4.00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή στον κάμπο της Ξάνθης. Το όχημά του, με το οποίο είχε φύγει το βράδυ της Πέμπτης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού ανάμεσα στον οικισμό της Διομήδειας κα στο Κατράμιο Ξάνθης.

Όπως αναφέρουν στο ThrakiToday.com οι κάτοικοι της περιοχής από την Παρασκευή διαπίστωσαν την ύπαρξη του αυτοκινήτου που βρισκόταν μέσα στα χωράφια χωρίς ωστόσο να υποψιαστούν κάτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το πτώμα του γνωστού επιχειρηματία, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν τον θάνατο του σε παθολογικά αίτια, ενώ μέσα στο όχημά του βρέθηκε το κινητό του, που παρέμενε ανοιχτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.