Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεσκάτη: Συνελήφθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και ο δημάρχος Δεσκάτης για τον αποκλεισμό της ΔΟΥ

15 Ιανουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράνομη βία, παρακώλυση συγκοινωνιών και  διατάραξη κοινής ησυχίας
(Ανανεωμένο)Στη σύλληψη του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη και του δημάρχου Δεκάτης, Νίκου Μίγγου προχώρησε (;) πριν λίγο η αστυνομία, στη διάρκεια της επιχείρησης για το άνοιγμα της ΔΟΥ Δεσκάτης, την οποία είχαν αποκλείσει από την περασμένη Πέμπτη κάτοικοι και φορείς της πόλης. Η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν ομαλή και χωρίς έκτροπα, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στο χώρο περισσότερα από 500 άτομα.

Ήδη οι δύο συλληφθέντες έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για το σχηματισμό της Δικογραφίας, ενώ η είσοδος της ΔΟΥ φυλάσσεται πλέον από διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι και οι φορείς της πόλης είναι αντίθετοι στο γεγονός ότι η Δεσκάτη δεν ήταν στις εξαιρέσεις για την παραμονή περιφερειακών Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, έδρα της μοναδικής ΔΟΥ της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών και μάλιστα πάνω από μία ώρα διαδρομή, ενώ δεν διαθέτει δημόσια συγκοινωνία.

Οι κάτοικοι της Δεσκάτης ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα απαιτούν στη συνεδρίαση αυτή να υπάρξουν παραιτήσεις όλων των μελών του.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Star-Fm.gr: Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης,  σε δηλώσεις του στο Star-Fm.gr,  ανέφερε πως δεν έγιναν προσαγωγές, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Δεσκάτης, οικειοθελώς μεταβήκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα όμως με νεότερη ενημέρωση, ο κ. Εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν οι προαναφερόμενοι.  Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:  Παράνομη βία, παρακώλυση συγκοινωνιών και  διατάραξη κοινής ησυχίας. Στις 13:30 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε  2 Videos  από την ε

This entry was posted on Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2013 at 13:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply