Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αίγινα: 53χρονη ήταν νεκρή στο σπίτι της πάνω από 10 χρόνια

15 Ιανουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Για πάνω από μία δεκαετία βρισκόταν νεκρή μέσα στο εξοχικό της σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα κανένας δεν την αναζήτησε. Πριν από λίγες εβδομάδες εντόπισαν το σε πλήρη αποσύνθεση πτώμα της οι αστυνομικοί και μερικοί γείτονες.

Πριν από περίπου 12 χρόνια η Ειρήνη Ξένου νοίκιασε το σπίτι της στον Βύρωνα και έφυγε, προκειμένου να μείνει μόνιμα στο εξοχικό της στο χωριό Βαγία της Αίγινας. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Στις αρχές Δεκεμβρίου οι γείτονες της 53χρονης γυναίκας αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι, καθώς ήταν εστία μολύνσεων και σκουπιδιών και για μεγάλο χρονικό διάστημα η περιοχή είχε γεμίσει με ποντίκια.
Οταν άνοιξαν με τη βοήθεια της Αστυνομίας τη σφραγισμένη από την εσωτερική πλευρά με τσιμεντόλιθους πόρτα – σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τοποθετήθηκαν εκεί από την ίδια τη γυναίκα -, αντίκρισαν το αποσυντεθειμένο και φαγωμένο από τα ποντίκια σώμα της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κανένας δεν είχε αναζητήσει όλα αυτά τα χρόνια την 53χρονη. Ηταν άγαμη, δεν είχε αδέλφια και οι γονείς της είχαν πεθάνει. Οι γείτονες, με τους οποίους δεν είχε σχέσεις, δήλωσαν ότι ήταν μοναχικό άτομο και επειδή το σπίτι φαινόταν εγκαταλειμμένο θεωρούσαν πως η ιδιοκτήτρια είχε αποφασίσει να μονάσει ή ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη Ξένου αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι φάρμακα και ιατρικές συνταγές. Η εγκληματική ενέργεια έχει προς το παρόν αποκλειστεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2013 at 22:32 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply