Βρέθηκε σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά…
Αγνωστοι πυροβόλησαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ

Ένοπλη επίθεση με πυροβολισμούς σημειώθηκε, μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά του κτιρίου.

Αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται στην περιοχή ενώ μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί εννέα κάλυκες από καλάσνικοφ.

Βρέθηκε σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, “οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν εννέα φορές με καλάσνικοφ. Οι δράστες στόχευσαν και προς το δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται και το γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά”.

“Αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο τη δημοκρατίας μας”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως μία σφαίρα πέρασε από το τζάμι, χτύπησε στο ταβάνι και εξωστρακίστηκε.
skai
Να σημειώσουμε ότι στο σημείο υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.