Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Δασταμάνης: “Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης” …

14 Ιανουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με αγανάκτηση και οργή πληροφορηθήκαμε την εξαίρεση της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης από το σύνολο των Δ.Ο.Υ. που παραμένουν σε λειτουργία παρά την πρότερη δέσμευση του Υπουργείου που αναγνώριζε την αναγκαιότητα της λειτουργίας της λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Δεσκάτης.

Οι ενέργειες του Υπουργείου ακρωτηριάζουν κάθε προσπάθεια περιφερειακής ανάπτυξης και αποκέντρωσης επιβαρύνοντας τους πολίτες του Δήμου Δεσκάτης με μια απόσταση 60 χιλιομέτρων, προς εξυπηρέτησή τους από την πλησιέστερη Δ.Ο.Υ. Γρεβενών, που χαρακτηρίζεται από κακό και ιδιαίτερα επικίνδυνο οδικό δίκτυο κυρίως τους χειμερινούς μήνες που καλύπτεται από πάγο και χιόνι.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης και υποβάθμισης της περιοχής έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες του Δήμου της Δεσκάτης που έχουν προβεί σε κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης της λειτουργίας της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, 2013 at 14:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply