Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς στις «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το ματς, ντεμπούτο του Ισπανού Φάμπρι στον πάγκο των «πρασίνων» σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν δυνατό, αλλά χωρίς ποιότητα και πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Κακής ποιότητας μάλλον, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων παρατάχθηκαν με το μυαλό στις άμυνές τους και εκείνο που ξεχώρισε στα 45 πρώτα λεπτά ήταν οι μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να καταστρέψουν τις επιθετικές πρωτοβουλίες των επιθετικών. Ετσι οι σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες συνοψίζονται στο 9ο λεπτό.

Τότε πολύ ωραίο σουτ του Κουΐνσι, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φεγκρούς και στην εξέλιξη της φάσης ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Καρνέζη να σταματά την τελευταία στιγμή τον Ίλιτς. Από εκεί και πέρα ουδέν…

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να αναπτυχθεί συνεχώς από την αριστερή πλευρά της άμυνας των «πρασίνων», «σημαδεύοντας» τον Μαρίνο, που ως δεξιός μπακ δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση και λογικά αντιμετώπιζε προβλήματα.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν ν’ ανεβάσουν στροφές. Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στις άμυνες. Ο ΠΑΣ φάνηκε να είναι πιο επιθετικός και στο 70ο λεπτό μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.

Τότε ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφθασε ξανά σε αυτόν και από πολύ πλάγια θέση με εκπληκτικό σουτ ανάγκασε τον Καρνέζη να δείξει τα αντανακλαστικά του και να γλιτώσει την εστία του.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά οι προσπάθειες του ήταν σπασμωδικές και χωρίς φαντασία. Στο 87′, πάντως, ο Καρνέζης έσωσε και πάλι τον Παναθηναϊκό, αποκρούοντας δυνατό σουτ του Κοροβέση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσουκαλάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Ο διαιτητής του αγώνα Λαμπρόπουλος (Ηλείας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κεϊτά, Κοροβέση – Σισοκό, Σο, Τοτσέ, Κουίνσι, Πίντο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (71′ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (88′ Νικλητσιώτης), Ιλιτς (75′ Βίλα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας (71′ Φορναρόλι), Κουΐνσι (58′ Ζέκα), Σισοκό (88′ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.