Με ποσοστό 39%…

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1FE46B4EFAFE8613F0BDB7C1027793FA.jpgΤο διαδίκτυο φαίνεται να αναδεικνύεται ως το μέσο που εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες για την ενημέρωσή τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για την εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» .
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα το 39% των Ελλήνων προτιμά το ίντερνετ, ενώ το 32% επιλέγει την τηλεόραση για την ενημέρωσή του.

Πολύ χαμηλά βρίσκονται οι εφημερίδες με 9%, το ραδιόφωνο με 8%, ενώ το 11% απαντά ότι δεν εμπιστεύεται κανένα μέσο για την ενημέρωσή του.

Οι πολίτες ρωτήθηκαν επίσης και για το ποιο δελτίο ειδήσεων θεωρούν ως εγκυρότερο βάζοντας 0 στο καθόλου έγκυρο/αντικειμενικό και 10 στο πολύ έγκυρο/αντικειμενικό.

Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ βαθμολογείται με 5,9, της ΝΕΤ με 5,8, του ALPHA με 5,4, του ANT1 με 5,3 ενώ στο τέλος της κατάταξης με 4,2 εμφανίζεται το δελτίο ειδήσεων του MEGA.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.