Ψυχρός «εκτελεστής»!Με γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με σκορ 1-0 από την έδρα του Λεβαδειακού.
Ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει μέχρι και με τρεις φορ στο δεύτερο ημίχρονο για να καταφέρει να πετύχει γκολ, με τον Πίνο να “σερβίρει” και τον Τζεμπούρ να “εκτελεί” με κεφαλιά στην… εκπνοή!

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Λεβαδειακό που βρέθηκε πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα και είχε τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη (δοκάρια με τους Πόι και Ακόστα).

Το παιχνίδι με την Βέροια δεν έπεισε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να κρατήσει σχήμα με δύο φορ. Έτσι επέλεξε τον Τζεμπούρ κι άφησε στον πάγκο τον Μήτρογλου. Όπως επίσης δεν τον έπεισε να βάλει από την αρχή τον Πίνο, παρά την πολύ εμφάνιση στο ντεμπούτο του.

Δύο ματς με εντελώς διαφορετική δυσκολία. Ο Λεβαδειακός μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 5η θέση και στο πρώτο ημίχρονο «απείλησε» το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ωστόσο στην μία περίπτωση το οριζόντιο δοκάρι στον μακρινό σουτ του Πόι, και από την άλλη η αστοχία του Κόρμπου απέναντι από τον Μέγιερι, διατήρησαν απαραβίαστη την εστία του στο δεκάλεπτο που ο Λεβαδειακός δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες του.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με διαδοχικές καλές στιγμές από τους Τζεμπούρ, Μανωλά και Γκρέκο (έχασε τετ-α-τετ) αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο καλό του διάστημα.

Όπως και την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη κίνηση του Ζαρντίμ από τον πάγκο ήταν η χρησιμοποίηση του Πίνο. Ο Κολομβιανός πέρασε στα δεξιά, προκειμένου με τις ενέργειές του να δώσει αυτό το κάτι που έλειπε επιθετικά στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή, χωρίς αντίκρισμα όμως και σοβαρή ευκαιρία για να πετύχουν ένα τέρμα. Ο Ζαρντίμ έριξε και δεύτερο φορ στο παιχνίδι τον Μήτρογλου, αλλά αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα, λίγο έλειψε να το «πληρώσει» με το εξαιρετικό σουτ του Ακόστα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έπαιξε όλα για όλα στο φινάλε ρίχνοντας και τρίτο φορ στον αγωνιστικό χώρο, τον Πάντελιτς. Ο Κόρμπος έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Τοροσίδη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (πέντε είχε δώσει ο Βοσκάκης) ο Πίνο με εκτέλεση φάουλ έδωσε την ασίστ για τον Τζεμπούρ, ο οποίος με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι (71’ Ακόστα), Ροτζέριο (90+2’ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (86’ Ρομέου).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Ζαννιάς, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46’ Πίνο), Αμπντούν (80’ Πάντελιτς), Μασάντο (70’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Φέισα, Φετφατζίδης.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.