Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αγριογούρουνο σκότωσε κυνηγό στον Βόλο

Ιανουάριος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μοιραίο το κυνήγι για μια παρέα κυνηγών στην Γατζέα Πηλίου

Τελευταίο κυνήγι το μεσημέρι του Σαββάτου για 60χρονο κυνηγό στην περιοχή της Α. Γατζέας, ο οποίος κατά την διάρκεια του κυνηγιού δέχθηκε επίθεση από τρομαγμένο αγριογούρουνο, το τραύμα του οποίου κατέστη θανάσιμο λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος κάτοικος -εν ζωή- Αγ. Γεωργίου Νηλείας, το μεσημέρι του Σαββάτου, παρέα με άλλους κυνηγούς, κυνηγούσαν στην περιοχή της Άνω Γατζέας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ένα τρομαγμένο αγριογούρουνο να του επιτεθεί, καταφέρνοντάς του σοβαρότατο τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους κυνηγούς με Ι.Χ. μέχρι την Αγρία Βόλου, απ’ όπου γύρω στις 2 παρά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι προσπάθεια των γιατρών, αν και υπεράνθρωπη, δεν στάθηκε ίκανη να κρατήσει εν ζωή τον 60χρονο, ο οποίος υπέκυψε στο σοβαρότατο τραύμα του.

 

www.e-volos.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 12th, 2013 at 23:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply