Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως προσωπικά δεν είμαι υπέρ των γενικών εξαιρέσεων από την εφαρμογή των νόμων. Εξαιρέσεις πρέπει να γίνονται εφόσον  πραγματικοί λόγοι τις επιβάλλουν.

Η ΔΟY Δεσκάτης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στον κατάλογο με τις υπό κατάργηση ΔΟY. Την περίοδο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, με συντονισμένες κινήσεις φορέων, της αυτοδιοίκησης, του τ. Βουλευτή Θανάση Χαντάβα, αλλά και με παρεμβάσεις στο ΠΑΣΟΚ, τόσο του Γραμματέα της ΤΟ Γιώργου Κίτσιου, τόσο και δικές μου (ως μέλος του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ) από κοινού με τον Βουλευτή και τον Γραμματέα της Ν.Ε: Θανάση Νούτσο, η ΔΟY παρέμεινε σε λειτουργία.

Οι αντικειμενική λόγοι που τότε εξαίρεσαν την ΔΟY Δεσκάτης, όπως και το υποκατάστημα του ΙΚΑ, αφορούσαν την δυσκολία πρόσβασης των κατοίκων της περιοχής στα Γρεβενά, λόγω του κακού και επικίνδυνου οδικού δικτύου αλλά και των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν για μεγάλο διάστημα στην περιοχή.

Φυσικά ούτε δρόμος έγινε, ούτε οι κλιματικές αλλαγές βελτίωσαν τις καιρικές συνθήκες.

Αυτό που σίγουρα βελτιώθηκε, σε σχέση με δυο χρόνια πριν είναι οι επιδόσεις τις ΔΟY.

Αυτό που σίγουρα επιδεινώθηκε είναι οι επιδόσεις του Βουλευτή. (σε σχέση με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ)

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, εκτός από τις αναφορές στις παγκόσμιες ημέρες, τις ευχές και τα συγχαρητήρια μηνύματα να μας πει και ποιες ενέργειες έκανε  για την ΔΟY Δεσκάτης, ή να μας πει και την άποψη του.

Δεν θυμάμαι προεκλογικά να είχε μιλήσει για κλείσιμο της ΔΟY.

Επίσης καλό θα είναι να πληροφορηθούμε για το πώς προτίθεται να ενεργήσει από δω και πέρα για το θέμα .

Οι θέσεις των κομμάτων τοπικά ποιες είναι;

Και τέλος ένα ερώτημα για το φορολογικό.

Ο Βουλευτής συμφωνεί με την αύξηση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 20% σε 26% και στην μείωση της φορολογίας των κερδών από μερίσματα από 25% σε 10% ;

Θα ψηφίσει το φορολογικό;

 

Λάμπρος Παλάντζας

Στέλεχος ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.