Τετ-α-τετ με τους Τζεμπούρ, Τοροσίδη και Κάρολ ενδέχεται να έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού

Πίτα με… εκπλήξειςΦλουρί με… ανανεώσεις μπορεί να κρύβει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν σημειωθεί εξελίξεις στις υποθέσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ, τον Ρόι Κάρολ και του Βασίλη Τοροσίδη, αν και για τους δύο πρώτους προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και ο τρίτος δείχνει να αλλάζει στάση.

Στη μεσημεριανή (13:00) εκδήλωση αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ενδέχεται να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να μιλήσει πιο ανοιχτά με τους τρεις ποδοσφαιριστές για τα ζητήματά τους.

Για τον Τζεμπούρ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτησή του, όμως ο ίδιος φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα από τους Τούρκους σε σχέση με όσα συζητάει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Αλγερινός φορ έχει σε πρώτο πλάνο τους Πειραιώτες και εκτός αν προκύψει κάποια σούπερ πρόταση θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, ο διεθνής μπακ παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες πιο θετικό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ένας από τους λόγους είναι η πρόσφατη γέννηση του παιδιού του και αυτό τον κάνει να σκέφτεται περισσότερο την παραμονή του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, όμως, δεν έχει φτάσει κάποια προσφορά από το εξωτερικό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή του καλοκαιριού.

Η πιο εύκολη από όλες τις υποθέσεις είναι εκείνη του Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ και η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμούν αμφότεροι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σταύρος Καλογεράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.