Νίκη με πολλά γκολ θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλιθέα, ώστε να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ο επαναληπτικός στην Τούμπα

Από σήμερα η πρόκριση…Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα (20:00, OTE Sport 3,).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι ο Γιώργος Δώνης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 ή 4-1-2-3, έχοντας στο μυαλό του να έχει ένα δυνατό κέντρο.

Ωστόσο, προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί η νίκη και, μάλιστα, με μεγάλο σκορ, ώστε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα ο επαναληπτικός στην Τούμπα.

Όλα δείχνουν ότι την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ξανά ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο, Κατσικά, Βιβιάν και Σταφυλίδη.

Ως «εξάρι» θα αγωνιστεί ξανά Κάτσε, ενώ για πρώτη φορά θα ξεκινήσει ως βασικός ο Κατσουράνης και την τριάδα στα χαφ συμπληρώνει ο Λάζαρ.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Γεωργιάδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκο, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Ρομπέρ. Εκτός έμεινε και πάλι ο Γκαρσία, αφού η σταδιακή αποθεραπεία του (έπειτα από τέσσερις θλάσεις) είναι απαραίτητη.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει να συναντήσει την Καλλιθέα από τις 28 Φεβρουαρίου του 1971, όταν και την κέρδισε με 0-2 στο «Ελ Πάσο».

Σταύρος Καλογεράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.