Με απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Οικονομικών και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31/12/2012, έχουμε αλλαγές στα λειτουργούντα υπό ενιαία διοίκηση διασυνδεόμενα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ και Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας ‘’Μποδοσάκειο’’.

Αποτελούν πλέον ενιαίο Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), που υπόκειται στον έλεγχο και εποπτεία του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και φέρει τον τίτλο, «Γενικό Νοσοκομείο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ – ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ».

Έδρα του εν λόγω ΝΠΔΔ, είναι το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης που βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης και έχει έναν Διοικητή και Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Ν.4052/2012.
Η συνολική δύναμη κλινών του ενιαίου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ορίζεται σε 400 κλίνες, ενώ ενοποιούνται όλοι οι οργανισμοί των Νοσοκομείων, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις οργανικές θέσεις προσωπικού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΥ σε pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.