Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένταση στη Βουλή με χαρτί που «υπέκλεψε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ιανουάριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εικόνες για γέλια και για κλάματα

http://img.protothema.gr/7B4324CC641128E773B06A50FFB5FE60.jpgΕικόνες για γέλια και για κλάματα παράγει για ακόμα μια φορά η Ολομέλεια της Βουλής με τον προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη να ζητά σε… έξαλλη κατάσταση να επιστρέψει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έγγραφο που αυθαίρετα πήρε από την έδρα!

Συγκεκριμένα, η ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για συγκεκριμένα άρθρα επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που καταργεί τους φορείς του δημοσίου. Προφανώς, το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να προσθέσει και άλλα άρθρα στην διαδικασία της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα η κυρία Κωνσταντοπούλου, δίχως να ρωτήσει κανένα, να πάει στην έδρα του προεδρείου της Ολομέλειας και να πάρει το κατατεθειμένο έγγραφο.

Όταν το διαπίστωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ζήτησε σε έντονο ύφος από την βουλευτή να επιστρέψει αμέσως το έγγραφο λέγοντας «φέρ’το πίσω αμέσως. Σας ανακαλώ στην τάξη. Είστε εν αταξία… Κλητήρ πήγαινε να της το πάρεις! Δεν ξέρω τι θα το κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Θα το αλλάξει; Θα το πλαστογραφήσει;».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επί ένα δεκάλεπτο φώναζε ότι το έγγραφο είναι δικό της και θα το κάνει ό,τι θέλει. Μάταια ο πρόεδρος επιχειρούσε να την πείσει ότι από την στιγμή της κατάθεσης το χαρτί ανήκει στο προεδρείο.

Χωρίς αποτέλεσμα κατάληξε και η προσπάθεια του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Είναι δε ενδεικτικό ότι από τις πτέρυγες τις ΝΔ ακούγονταν φωνές «φέρε πίσω το χαρτί».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 10th, 2013 at 11:43 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply