Πραγματοποιήθηκε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Αμαλίας μετά την πρωϊνή ανακατάληψη του κτιρίου από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα άτομα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου συνελήφθησαν και προσαγάγονται με αστυνομική κλούβα στη ΓΑΔΑ. Οι προσαγωγές υπολογίζονται περί τις εβδομήντα.

Αμέσως μετά την ανακατάληψη του κτιρίου στη συμβολή των οδών Χεϋδεν και Αχαρνών στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το σημείο αποκλείστηκε.

Λίγο πριν από την επιχείρηση ανακατάληψης του κτιρίου, εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη και επιτέθηκαν στα ΜΑΤ σε κοντινή απόσταση από το κτίριο.

Υπήρξε ένταση και έγινε ρήψη χημικών. Την ίδια ώρα κάποια άλλα άτομα εισέβαλαν στο κτίριο.

Παράλληλα με την αστυνομική επιχείρηση, στην Πλατεία Βικτωρίας βρισκόταν συγκεντρωμένοι που συμπαραστέκονταν στους καταληψίες.

Λίγο αργότερα, άλλοι καταληψίες εισέβαλαν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου όπου ανήρτησαν πανό συμπαράστασης στους συλληφθέντες καταληψίες από τη βίλα Αμαλίας.

Βυθούλκας Διονύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.