Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Για τα δάνεια σε Μ.Μ.Ε… (Από τον Θανάση Νούτσο)

Ιανουάριος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΟΨΗ

Η αποκάλυψη μέσω της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA έλαβε δάνειο αρκετών εκατομμυρίων ευρώ από τέσσερις τράπεζες, είναι μια σοβαρή πολιτική εξέλιξη. Δείχνει τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής κυβέρνησης. Είναι, κατά την γνώμη μου, η λειτουργία που οδήγησε τη χώρα και το λαό σε πτώχευση. Τράπεζες δίνουν θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ , πολιτικοί πιέζουν τις τράπεζες να ενεργήσουν έτσι και τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας με πολιτικούς που είναι του χεριού τους , αφού οφείλουν την εκλογή τους στην προβολή από τα ΜΜΕ.

Τα χρήματα που πήραν κατ΄εξαίρεση και χωρίς τήρηση των τραπεζικών κανόνων είναι χρήματα του Ελληνικού λαού, αφού οι τράπεζες έχουν χρήματα λόγω των διαδοχικών ανακεφαλαιοποιήσεων τα οποία εγγράφονται στο δημόσιο χρέος. Σημειώνω, ότι τα ΜΜΕ επιχείρησαν να πάρουν δάνεια και με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος ρώτησε τον τότε πρωθυπουργό αν θα έδινε δάνεια στα ΜΜΕ κατ΄εξαίρεση και έλαβε την απάντηση ” να πάρουν δάνεια όπως όλοι οι Έλληνες”. Η συνέχεια γνωστή, άρχισε ο πόλεμος από τα ΜΜΕ και από τους πρόθυμους πολιτευτές. Η σύγκριση είναι αμείλικτη όσο κι΄αν διαστρεβλώνεται η αλήθεια με την καθημερινή προπαγάνδα.

ΝΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 9th, 2013 at 13:19 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply