Προκαταβολή ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ εξασφάλισε ο δήμος της Φλώρινας για την έναρξη του έργου της κατασκευής υποδομών τηλεθέρμανσης.

Η διοίκηση του δήμου κατάφερε και πήρε προκαταβολή για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη και τους κατοίκους της, προκειμένου να ξεκινήσει δίχως καμία καθυστέρηση, το οποίο αναμένεται να ανακουφίσει οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου της τηλεθέρμανσης για την πόλη της Φλώρινας ανέρχεται σε 86,4 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 70,5 εκατ. ευρώ θα διατεθούν μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.).

Θα κατασκευαστούν όλες οι απαραίτητες υποδομές για τη μεταφορά και διανομή θερμικής ενέργειας, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ζεστού νερού των κατοίκων της πόλης της Φλώρινας.
Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2015, ενώ δικαιούχος θα είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Φλώρινας (ΔΕΥΑΦ).

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.