Την ακριτική Φλώρινα θα επισκεφτεί αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου, στο νέο πάρκο.

Νωρίτερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και θα παραχωρήσεις συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών περιφερειακών ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επισκέπτεται τη Φλώρινα, υλοποιώντας δέσμευση προς τους φορείς που τον είχαν επισκεφτεί στην Αθήνα για το οξύτατο πρόβλημα της τιμής του πετρελαίου θέρμνασνης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Τσίπρας θα αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και σχολεία στην παγωμένη Φλώρινα, την απαξίωση του πανεπιστημίου και τη συρρίκνωση δομών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Στην ομιλία του αναμένεται να καταγγείλει το «καθεστώς κλεπτοκρατίας» και να αναφερθεί στις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της λίστας Λαγκάρτ, θέτοντας ακόμη μια φορά στο κάδρο των ευθυνών τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και εταίρο της συγκυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.