Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι φυτρώνει στον Αρη;

Ιανουάριος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το Curiosity φωτογράφισε το «λουλούδι» του Κόκκινου Πλανήτη

Τι φυτρώνει στον Αρη;Το Curiosity φωτογράφισε ένα παράξενο αντικείμενο στην επιφάνεια του Αρη το οποίο έχει λάβει από την επιστημονική κοινότητα την ονομασία «αρειανό λουλούδι». Είναι ένα αντικείμενο που μοιάζει να «ξεφυτρώνει» μέσα από το έδαφος του Κόκκινου Πλανήτη.

Η NASA διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για κάποιο από τα «σκουπίδια» που διασκορπίστηκαν από την προσεδάφιση του ρομποτικού εξερευνητή ή κάποιο τμήμα του ρομπότ που αποκολλήθηκε από αυτό και έπεσε στο έδαφος.

Φυσικά δεν υπάρχει ακόμη κανένα στοιχείο ούτε καν κάποια ένδειξη ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους φυτό. Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για χαλαζία που αναδύεται μέσα από τα πετρώματα. Πάντως το αντικείμενο προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των ανακαλύψεων στον Κόκκινο Πλανήτη οι οποίες καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου και απαιτούν απαντήσεις.

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 8th, 2013 at 00:35 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply