Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καστοριά: Το νέο Προεδρείο στον Δήμο Νεστορίου…

Ιανουάριος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πρόεδρος η Αικατερίνη Φιλιάδου

Μέσα σε ζεστό κλίμα και με ομόφωνες αποφάσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6-1-2013 στο δημαρχείο Νεστορίου οι διεργασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και οικονομικής επιτροπής του δήμου.

Παρόντες δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν 13 από τους 17, εκ των οποίων οι δυο απουσίες ήταν δικαιολογημένες.
Εξελέγησαν ομόφωνα επί του συνόλου των παρόντων:

Πρόεδρος: Αικατερίνη Φιλιάδου.
Αντιπρόεδρος: Πεφτούλιος Καραγιαννίδης.
Γραμματέας: Ηλίας Λίτσιος.

Οικονομική Επιτροπή
Εξελέγησαν ομόφωνα:
1.Μπαμπούλης Δημήτριος
2.Κυριακού Δημήτριος
3.Ζούτσος Κωνσταντίνος
4.Σπυρίδης Ιωάννης
5.Τοτονίδης Ιωάννης
6.Αθανασίου Σωτήριος

Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Χρήστος Γκοσλιόπουλος.
Αντιδήμαρχος παραμένει ο κ. Γιώργος Καραβασίλης.

Οι στόχοι για τη νέα διετία
Ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, αφού συνεχάρη τη νέα Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Φιλιάδου για την εκλογή της, έδωσε τα συγχαρητήρια του και στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Κυριακού ο οποίος ακολούθησε πολύ σωστές διαδικασίες σε όλα τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια. Μάλιστα, ο κ. Κυριακού πήρε και τα εύσημα από την αντιπολίτευση καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων όλων των δημοτικών συμβουλίων του Νεστορίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ήταν ομόφωνες.
Παράλληλα, κατέθεσε ενώπιο του δημοτικού συμβουλίου και τους τρεις νέους στόχους του δήμου για την επόμενη διετία 2013-2014, τους οποίους αποδέχτηκε όλο το Σώμα.

Είναι οι εξής.
1. Να συνεχιστεί το νοικοκύρεμα του δήμου. Να αποπληρωθούν οι οφειλές έτσι, ώστε ο δήμος να γίνει ένας βιώσιμος δήμος για το μέλλον.
2. Να διεκδικήσει ο δήμος την ένταξη όλων των έργων που έχει προετοιμάσει στο ΕΣΠΑ και στις διαχειριστικές αρχές της περιφέρειας κλπ.
3. Να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ώθηση της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου Νεστορίου, όπως μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας- Σωστότερη διαχείριση των βοσκοτόπων –καλύτερη διαχείριση των δασών – .

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 8th, 2013 at 11:38 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply