Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη με επιχειρηματίες και εμπόρους των Γρεβενών…

Ιανουάριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ενημέρωση προς τους φορείς του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου

Σύμφωνα με το Γραφείο τύπου του γραφείου του, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενώνκ. Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος ενημερώνουν τους φορείς του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του νομού ότι την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, αρχής γενομένης της Δευτέρας 07/01/2013 και ώρα 17:00μ.μ., θα βρίσκονται στον χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών σε ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με το Star-Fm.gr, ο Βουλευτής Γρεβενών, θα συνεχίσει να έχει επαφές και με άλλους κλάδους του Νομού, με σκοπό να ακουστούν οι απόψεις – προτάσεις τους σε θέματα που τους απασχολούν, όπου από κοινού να βρουν την κατάλληλη λύση.

“Πρέπει να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε στο έπακρον τις δυνατότητες που μας δίνουν προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης”  δήλωσε ο Τιμολέων Κοψαχείλης.
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 7th, 2013 at 08:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply