Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατασχετήρια αναφορά για τη βίλα Παπανδρέου

Ιανουάριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που φαίνεται πως την οδηγούν στο να βγει σε πλειστηριασμό μία από τις μεζονέτες της στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς η σύνταξη που λαμβάνει δεν φτάνει να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και κυρίως τις υπέρογκες οφειλές που προέρχονται από τη συντήρηση των τριών μεζονετών, οι οποίες εξακολουθούν να μένουν απούλητες και ξενοίκιαστες.

Η κατασχετήρια αναφορά, σύμφωνα με την “Real Life” βρίσκεται ήδη στα χέρια της και εκείνη καλείται να δώσει σκληρή μάχη για να καταφέρει να σώσει το ακίνητο που μέσα στον μήνα, θα βγει για ακόμα μια φορά “στο σφυρί”. Η ίδια μάλιστα, πρόσφατα αναγκάστηκε να βγάλει σε δημοπρασία προσωπικά της αντικείμενα, δώρα του Ανδρέα Παπανδρέου για να μπορέσει να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες της.

tlife.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 7th, 2013 at 11:45 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply