Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Λουκέτο» στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τους πράκτορες

Ιανουάριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

"Παράλογος φόρος"Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, καθώς διαφωνούν με την εφαρμογή του νέου τρόπου φορολόγησης των τυχερών παιχνιδιών που προβλέπει φορολόγηση κερδών από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 10%. Οι πράκτορες κλείνουν σήμερα Δευτέρα τα πρακτορεία τους.

Αυτή την ώρα οι πράκτορες πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της διοίκησης του ΟΠΑΠ.

Για «παράλογο φόρο που θα στείλει τους μικρούς παίκτες σε παράνομες εταιρείες στοιχημάτων» έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Πασαπόρτης, πρόεδρος της επιτροπής παιχνιδιών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Πρακτόρων Πρόγνωσης ΟΠΑΠ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΠΠΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “εκεί που όλοι περίμεναν το κράτος να βάλει όρους διεξαγωγής των παιχνιδιών και να τακτοποιήσει την αγορά με σαφή καθορισμό δικαιωμάτων και αδειών, ξαφνικά αποφασίζει να μεγαλώσει την ψαλίδα του νόμιμου με το παράνομο, επιβάλλοντας φόρο στα κέρδη των παικτών της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατ’ αποκλειστικότητα”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Εκείνο όμως που προκαλεί αγανάκτηση είναι η απουσία της διοίκησης της ΟΠΑΠ Α.Ε. από την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, δικαιώνοντας όλους αυτούς που πιστεύουν ότι κανείς τους δεν πονά την εταιρεία, την οποία και βλέπουν ως πηγή προσωπικού εισοδήματος, πλουτισμού και εμπλουτισμού των βιογραφικών τους. Η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. παραδόθηκε στα συμφέροντα, εγκαταλείποντας εμάς τους συνεργάτες της”.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 7th, 2013 at 12:55 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply