Η ΑΕΚ προηγήθηκε με Κουτρουμπή, ο Αστέρας έκανε την ανατροπή

Την έβδομη νίκη του σε οκτώ εντός έδρας αγώνες πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 3-1 της ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι Ντε Μπλάσις (36′), Ναβάρο (65′), Περόνε (71′) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο «Δικέφαλος» που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προηγήθηκε με τον Κουτρουμπή στο 20′.

Η Ένωση προδώθηκε ξανά από την απειρία της. Ενώ παρουσίασε βελτίωση στην ανάπτυξη και την επιθετική της λειτουργία, η άμυνά της ήταν για… κλάματα κι αυτό εκμεταλλεύθηκε ο Αστέρας που έφτασε στην τελική επικράτηση αξιοποιώντας δύο φορές την ταχύτητα των παικτών του στην αντεπίθεση.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών ο πολύ κακός σε απόδοση Γιάγκο “ξέχασε” τον Περόνε μετά τη σέντρα του Ναβάρο. Ο Αργεντινός μάλλον δεν περίμενε κι ο ίδιος το… δώρο και η αδύναμη κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του Κωνσταντόπουλου.

Στο 20΄ ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και μετά από σύγχυση η μπάλα έφτασε “συστημένη” στον Κουτρουμπή που με άνεση την έσπρωξε στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν υπό τον έλεγχο τους το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά στ 36΄ ο Περόνε έφυγε στην “πλάτη” των αμυντικών και πέρασε έξοχη ασίστ στον Ντε Μπλάσις ο οποίος σκόραρε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ισια γεύση και στο β΄ ημίχρονο με την ΑΕΚ να πιέζει και να δείχνει καλύτερη, όμως στο 65΄ ο Ναβάρο βγήκε και πάλι πίσω από τους αμυντικούς οι οποίοι “τράκαραν” την ώρα που πέρασε τη μπάλα στον Ράγιος και αυτός έγραψε το 2-1.

Η ψυχολογία γύρισε οριστικά υπέρ του Αστέρα που στο 71΄ “καθάρισε” οριστικά τη νίκη. Ο Εμάνουελ Περόνε εκμεταλλεύθηκε ακόμα μία αδράνεια των κεντρικών αμυντικών και πολύ εύκολα πήρε τη μπάλα από τον Ντε Μπλάσις για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


Διαιτητής:
Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Φορμίκα – Γροντής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης):
Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (+90΄ Πιπίνης), Καλαντζής (32΄ Φραγκουλάκης), Περόνε (89΄ Εγκον)

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν):
Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70΄ Γκερέιρο), Φέτσης (60΄ Κορδέρο), Φούντας, Γροντής (65΄ Γροντής), Πετρόπουλος.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.