http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/03DEBC586D957E70619BEBFF8A0200F4.jpgΟ Απόστολος Τζιτζικώστας εξελέγη νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική παύση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση με την μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων. Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως «κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».

Νωρίτερα ο έκπτωτος περιφερειάρχης είχε αφήσει αιχμές κατά της ΝΔ, κατηγορώντας την για «προδοσία» και «αχαριστία» απέναντί του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».

«Προέχει η ενότητα της παράταξης» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για τις αιχμές που άφησε κατά της ΝΔ.

Στην ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν απάντησε στις αιχμές Ψωμιάδη και τάχθηκε υπέρ της ενότητας της παράταξης την οποία όπως είπε «θέλει να υπηρετήσει».

ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.