Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το νοσοκομείο του έρωτα άνοιξε τις πόρτες του

5 Ιανουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Nοσοκομείο της Κίνας προσφέρει όλα τα βοηθήματα σε επίδοξους γονείς που δε μπορούν να κάνουν παιδί

Νοσοκομείο στην Κίνα πρωτοπορεί και δημιουργεί δωμάτια για ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά.

Μάλιστα στους ενδιαφερόμενους παρέχεται η δυνατότητα να νοικιάσουν στολές για να παίξουν το γιατρό και τη νοσοκόμα σε μία προσπάθεια να αναθερμανθεί ο έρωτάς τους.

Το ”δωμάτιο του σεξ” είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με χαμηλό φωτισμό, βελούδινους καναπέδες και ένα κρεβάτι σε στρογγυλό σχήμα ντυμένο με κουρτίνες. Προς διευκόλυνση των ζευγαριών υπάρχουν ερωτικά παιχνίδια ώστε να εμπνευσθούν.

Το δωμάτιο του νοσοκομείου μοιάζει με ”ερωτική φωλιά” ξενοδοχείου και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βοηθήσει τους επίδοξους γονείς να συλλάβουν.

Η σουίτα στο νοσοκομείο της επαρχίας Hubei της Κίνας έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει το σεξουαλικό πάθος και να εμπνεύσει τα ζευγάρια ώστε να κάνουν παιδί.

Το δωμάτιο είναι ακόμα εξοπλισμένο με επίπεδες τηλεοράσεις στις οποίες τα ζευγάρια θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα DVD που προσφέρει συμβουλές ή να δουν μία από τις ταινίες πορνό που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις πληρώνοντας για όλα τα προνόμια 88 δολάρια την ημέρα.

News247.gr

This entry was posted on Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, 2013 at 22:06 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply