Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο σκαμνί ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για το iPhone στη Δραγούμη

Ιανουάριος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, άσκησε ποινική δίωξη κατά του αντιπρύτανη του ΑΠΘ, Ιωάννη Παντή, για απιστία όσον αφορά την υπόθεση με το κινητό τηλέφωνο που κατηγορείται ότι είχε δωρίσει ο αντιπρύτανης στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Μαζί με τον κ. Παντή ο εισαγγελέας κατηγορεί και τον Γιώργο Δημητριάδη, ο οποίος το διάστημα εκείνο ήταν υπεύθυνος στην εταιρεία Λογότυπος (εταιρεία του ΑΠΘ), για άμεση συνέργεια στην απιστία του κ. Παντή, για απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και για υπεξαίρεση 500 ευρώ.

Οι δυο τους παραπέμπονται με απευθείας κλήση από τον εισαγγελέα σε δίκη στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τα παραπάνω αδικήματα.

Για το θέμα είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση πριν από μερικούς μήνες. Ο ίδιος ο κ. Παντής είχε δώσει εξηγήσεις για το θέμα σε συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματίσει ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

 

thestival.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 5th, 2013 at 18:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply