«Το 2013 είναι μία δύσκολη χρονιά αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε και θα πάμε τα Γρεβενά μπροστά» δήλωσε ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (3/1/13) στα τοπικά ΜΜΕ. Ήταν μία συνέντευξη «εφ όλης της ύλης» όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν για ζητήματα του Νομού Γρεβενών.
Στην αρχή ευχήθηκε για την νέα χρονιά:

Δείτε  όλη τη συνέντευξη και τις απαντήσεις που έδινε ο Βουλευτής σε κάθε ερώτηση ξεχωριστά:
Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Δίδονται επιπλέον χρήματα για τη θέρμανση …

Το ΤΕΙ δεν κινδυνεύει αλλά θέλει οργάνωση…

Το Νοσοκομείο θα αναβαθμιστεί…

Το μοντέλο στην Υγεία, αλλάζει…

Η Ε-65 θα συνεχιστεί…- Υπάρχουν πολλά προγράμματα για την μείωση της ανεργίας…

Είμαι υπέρ του δημόσιου διαλόγου, αρκεί να γνωρίζω με ποιούς μιλώ…- Δικαιότερο κράτος και τιμωρία στους καταχραστές…

Το φράγμα του Ιλαρίωνα θα προσφέρει στον τόπο – Για την θέρμανση υπάρχουν δράσεις που θα βοηθήσουν την περιοχή μας…

Το κράτος θα νοικοκυρευτεί…

Το κράτος θα αρχίσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του… – Υπομονή για τις εργατικές κατοικίες της Κυρακαλής…

Η γραφειοκρατία είναι μεγάλο πρόβλημα για τα Αναπτυξιακά έργα: Μουσείο Παλαιοντολογίας και Αστεροσκοπείο του Όρλιακα.. – Το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας θα εκσυγχρονιστεί…

Το κράτος άρχισε να λειτουργεί…

Η σχολή Αστυφυλάκων είναι σε αναστολή… – Κάνουμε αγώνα δρόμου για την μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης… – Το Κέντρο Φιλοξενίας των μεταναστών στη Δεσκάτη θέλει πολλά ακόμη…

Και κατέληξε, λέγοντας:

O Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης ολοκλήρωσε τη συνέντευξη επισημαίνοντας:

Το 2013 δεν θα είναι μία εύκολη χρονιά, αλλά θα γίνει το άλμα προς το μέλλον με την αρχή της αναγέννησης της χώρας μας και με την προοπτική (που άρχισε πλέον να διαφαίνεται) για ένα καλύτερο αύριο. Οι μεταρρυθμίσεις και οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα θα προχωρήσουν. Επενδύσεις θα γίνουν για να κινηθεί η οικονομία ώστε να φύγουμε από την ανάγκη δανεικών. Και το παραγωγικό μοντέλο της οικονομίας θα αλλάξει με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας. Μόνο με την ανάπτυξη και το νοικοκύρεμα του κράτους μας θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τα μνημόνια και να αποκαταστήσουμε τις αδικίες.

Θέλω ακόμη να σας ενημερώσω ότι την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα θα βρίσκομαι στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών για να συζητώ και να ανταλλάσσω απόψεις με τους φορείς του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του νομού με στόχο να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα. Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι το πολιτικό μου γραφείο είναι πάντα ανοικτό στους συμπολίτες μου που θέλουν να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες για την περιοχή μας.

Όσο για τα Γρεβενά μας, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι, θα είμαι παρών σε κάθε μεγάλο και μικρό θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων και για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.

Θα συνεργάζομαι με τους δήμους, την περιφέρεια, με όλους τους φορείς και συλλόγους και θα είμαι πάντα δίπλα σε όλους – ανεξαιρέτως – τους Γρεβενιώτες, γιατί πιστεύω βαθιά ότι, όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Εύχομαι σε όλους για το 2013 υγεία, ευτυχία, δύναμη και διάθεση προσφοράς και δημιουργίας.

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Διαβάστε ακόμη: Τιμολέων Κοψαχείλης από τον Star-Fm 933: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.