Στις 8 Ιανουαρίου η τελετή παραλαβής – παράδοσης

http://3.bp.blogspot.com/-ZIHgRD0GQwE/UOaLzpEGh3I/AAAAAAABXLQ/cBjVMZ5OjUk/s1600/7.JPGΗ Βασιλική Βόντσα είναι η νέα περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η οποία παραλαμβάνει τα ηνία διοίκησης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την απερχόμενη Έλενα Ζυγούρη.

Ο ορισμός των δεκατριών περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης έγινε με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Η τελετή παραλαβής – παράδοσης μεταξύ απερχόμενης και νέας περιφερειακής διευθύντριας θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την προσεχή Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι η Β. Βόντσα είναι τα τελευταία χρόνια σχολική σύμβουλος, ενώ νωρίτερα ήταν διευθύντρια στο γυμνάσιο Κλείτου.

Διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με επιστημονικούς τίτλους, όπως:

ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ( 2 ΠΤΥΧΙA )
1. Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής, Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας,  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 1984,
Βαθμός 8,67 (Άριστα)
2. Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, ΑΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, 2011, Βαθμός 8,27 (Λίαν Καλώς)

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (Master)
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εκπαίδευσης, (Master), Σπουδές στην Εκπαίδευση, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, 2002,
Βαθμός 8,30 (Λίαν Καλώς)

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ
Διδακτορική Διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολή Επιστημών Αγωγής, 2011, Θέμα «Συσχέτιση των απόψεων των εκπαιδευτικών των Διαπολιτισμικών Γυμνασίων για τους αλλόγλωσσους μαθητές και των στάσεών τους απέναντί τους κατά τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας»,
Βαθμός ΑΡΙΣΤΑ.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
• Πρώτη Ξένη Γλώσσα: ΑΓΓΛΙΚΗ
Proficiency in English University of Michigan (Επιπέδου Γ2)
• Δεύτερη Ξένη Γλώσσα: ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ
Mittelstufe  Goethe Institut (Επιπέδου Γ1)
• Τρίτη Ξένη Γλώσσα: ΓΑΛΛΙΚΗ
Certificat de Bonne Connaissance
de la langue Française (Επιπέδου Β2 )

Η Β. Βόντσα επιλέχτηκε μεταξύ, περίπου 60 υποψηφίων που είχαν υποβάλει αίτηση για τη θέση του περιφερειακού διευθυντή. Μεταξύ άλλων υπήρχαν και αρκετοί υποψήφιοι εκτός Δυτικής Μακεδονίας, όπως Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Ήπειρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.