Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μία ποινή για όλους όσους μαζέψουν λιγότερες αποδείξεις

Ιανουάριος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών

Μία ποινή για όλους όσους μαζέψουν λιγότερες αποδείξειςΣύσκεψη για το φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χ. Θεοχάρη και του σύμβουλου του κ. Στουρνάρα σε θέματα φορολογίας κ. Ν. Καραβίτη.

Σημειώνεται πως οι κ.κ. Θεοχάρης και Καραβίτης είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, η ανακοίνωση του οποίου είναι θέμα ημερών.

Στη σημερινή σύσκεψη εξετάστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το καθεστώς των αποδείξεων το οποίο θα είναι απλό και το πέναλτι για τις λειψές αποδείξεις θα είναι μία ποινή για όσους θα μαζέψουν λιγότερες. Ακόμη εξετάστηκαν ζητήματα σχετικά με τη φορολογική συμμόρφωση, τα έσοδα από την φορολογία κεφαλαίου, την αγορά καυσίμων και άλλα επίκαιρα θέματα.

Σημειώνεται πως το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής έως τις 11 Ιανουαρίου.

Σιωμόπουλος Ντίνος

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 4th, 2013 at 10:31 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply