Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να χειρουργηθεί ο Μητσοτάκης

Ιανουάριος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι γιατροί εκτιμούν ότι πιθανότατα το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουν να παρέμβουν χειρουργικά, στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που υπέστη κάταγμα στο ισχίο, καθώς θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσουν την ειδική φαρμακευτική αγωγή, που λαμβάνει ο ασθενής με αντιπηκτικά.

Με κάταγμα στο ισχίο νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο Θεραπευτήριο «Υγεία», ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη κάταγμα στο ισχίο, έπειτα από ατύχημα που είχε στα Χανιά, όπου βρισκόταν για την περίοδο των εορτών, και οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου να εισαχθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι πιθανότατα το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουν να παρέμβουν χειρουργικά, για την αποκατάσταση του ισχίου του 94χρονου πρώην πρωθυπουργού.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 3rd, 2013 at 19:45 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply