Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέρασε την πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε σούπερ μάρκετ!

Ιανουάριος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ηλικιωμένη λιποθύμησε σε σούπερ μάρκετ και κανένας δεν την βρήκε

Την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι γιόρτασαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πάρτι, πυροτεχνήματα και σαμπάνια, μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Roubaix της βόρειας Γαλλίας πέρασε το βράδυ της κλειδωμένη σε ένα σουπερμάρκετ.

Ο λόγος για μια 73χρονη η οποία ενώ ψώνιζε στο Ιntermarché αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα. Όταν, όμως βγήκε, βρήκε το κατάστημα έρημο και την πόρτα κλειδωμένη με ενεργοποιημένο μάλιστα και τον συναγερμό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσες φορές και αν η γυναίκα χτύπησε τον συναγερμό κανείς δεν άκουγε με αποτέλεσμα να τριγυρνά στους διαδρόμους απαρηγόρητη.

Η Ιntermarché προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τονίζει ότι δεν ακούστηκε ο συναγερμός καθώς “οι συναγερμοί ενεργοποιούνται δύο φορές σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Ο συναγερμός ανιχνεύει την κίνηση στο κατάστημα και χωρίς εισβολή δεν ενεργοποιείται ο δεύτερος συναγερμός. Ο πρώτος μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν για παράδειγμα ένα κλουβί λαχανικών πέφτει”

Το πρωί της Τρίτης ένα μέλος του προσωπικού την βρήκε εξαντλημένη, αλλά καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Voix du Nord, η 73χρονη προσπάθησε να κοιμηθεί στο γραφείο της διεύθυνσης και όπως όλα δείχνουν δεν έφτιαξε πρωτοχρονιάτικο δείπνο από τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ.

Στέφανος Νικήτας

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 3rd, 2013 at 22:18 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply