Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίστευτο – Ζητούν από δωρητή σπέρματος να πληρώσει διατροφή!

Ιανουάριος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Απίστευτο - Ζητούν από δωρητή σπέρματος να πληρώσει διατροφή! Ο Ουίλιαμ Μαρότα πριν από τρία χρόνια περίπου έγινε δωρητής σπέρματος σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών που ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί. Βέβαια, έκανε το λάθος να δώσει το σπέρμα του απευθείας και παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει και σχετική συμφωνία, τώρα, το κράτος του ζητά να πληρώσει… διατροφή.

Στη γραπτή συμφωνία που είχε κάνει ο Μαρότα με τις Τζένιφερ Σράιντερ και Αντζελα Μπάουερ είχαν σημειώσει ότι ο 46χρονος δεν θα θεωρηθεί πατέρας του παιδιού, ούτε θα κληθεί να πληρώσει διατροφή.

Τρία χρόνια αργότερα, όμως, οι αρχές του Κάνσας κατέθεσαν αίτηση με την οποία ζητούν ο Μαρότα να χαρακτηριστεί πατέρας του παιδιού και να αναλάβει την οικονομική του στήριξη καθώς οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Πέρα από αυτό του ζητούν να καταβάλει και το ποσό των 6.000 δολαρίων για τα ιατρικά έξοδα που συνδέονται με τον τοκετό.

Ο 46χρονος έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Ωστόσο, δεν αναμένεται ούτε και εκεί να βρει το δίκιο του, καθώς σύμφωνα με τους νόμους του Κάνσας μπορεί κάποιος να δωρίσει το σπέρμα του μόνο μέσω γιατρού ώστε να μην έχει στη συνέχεια οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί που θα γεννηθεί.

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 3rd, 2013 at 23:52 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply