Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έως τα μέσα Φεβρουαρίου οι μετακινήσεις των σε διαθεσιμότητα ΔΥ

Ιανουάριος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης ΜανιτάκηςΈως τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να έχουν μετακινηθεί στις νέες θέσεις εργασίας οι 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η υπουργική απόφαση αναμένεται να υπογραφεί άμεσα απο τον αρμόδιο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, και θα αποτελέσει οδηγό για τις μετατάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

Εντός του έτους εκτιμάται ότι θα μετακινηθούν συνολικά 25.000 υπάλληλοι.

Η τοποθέτηση των υπό μετακίνηση υπαλλήλων θα αποφασισθεί με γνώμονα τις ανάγκες των υπουργείων και των λοιπών φορέων του Δημοσίου, οι οποίοι θα αποστέλλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα αιτήματά τους για κάλυψη θέσεων. Τα εν λόγω αιτήματα θα αξιολογούνται μετέπειτα από αρμόδιο Τριμελές Συμβούλιο.

Επί του παρόντος έχουν ήδη διαπιστωθεί 7.500 κενές θέσεις στο Δημόσιο, εκ των οποίων οι 3,134 αναλογούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

www.skai.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 3rd, 2013 at 21:47 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply