Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου

Ιανουάριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη ΠαπακωνσταντίνουΤην παραίτησή της από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε σήμερα η Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάντ.

Σε επιστολή της προς τη διοίκηση του Ταμείου, η κυρία Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι η δημόσια μνεία του ονόματός της αναφορικά με την υπόθεση της τράπεζας HSBC είναι αστήρικτη, ενώ αναφερόμενη στην τραπεζική κατάθεση που διατηρεί, δηλώνει ότι είναι νόμιμη και ότι συνιστά περιουσία της ιδίας και του συζύγου της.

Ωστόσο, υποβάλλει την παραίτησή της, για να μην αμφισβητηθεί η ομαλή λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ και να διευκολυνθεί η διοίκησή του.

Η κυρία Παπακωνσταντίνου, είχε τοποθετηθεί στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου στις 20 Σεπτεμβρίου, ως νομική σύμβουλος.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 2nd, 2013 at 18:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply