Το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Έμιρειτς», με τις δύο ομάδες να δίνουν κυρίως βάρος στην επίθεση και τους «κανονιέρηδες» να βγάζουν το επιθετικό ταλέντο τους, διαλύοντας τις «καρακάξες». Βέβαια το πρώτο μέρος δεν προμήνυε ένα τόσο επιβλητικό σκορ.

Κι αυτό γιατί στο πρώτο 45 λεπτο, το σκορ ήταν 1-1 με τα γκολ των Γουόλκοτ (20’) και Μπα (40’). Στην επανάληψη, όμως, ήρθε καταιγίδα. Στο 50’ ο Τσάμπερλεϊν έβαλε και πάλι μπροστά τους Λονδρέζους, με τον Μαρβό να «απαντά» εννιά λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για τρίτη φορά με τον Ποντόλσκι, όμως και πάλι ο Μπα δήλωσε «παρών» για το 3-3!

Εκεί ξεκίνησαν τα ωραία για τους «κανονιέρηδες». Ο Θίο έκανε… δώρο στους φίλους της Άρσεναλ, το 4ο γκολ της ομάδας του στο 73’, ενώ ο Ζιρού που είχε περάσει σαν αλλαγή έκανε το 5-3 στο 84’. Ο Γάλλος επιθετικός, τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-3, για να έρθει ο Γουόλκοτ με εξαιρετική προσπάθεια να κάνει το τελικό 7-3, με χατ-τρικ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέταρτη σερί νίκη για τους Λονδρέζους που ανεβαίνουν κι άλλο στη βαθμολογία.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.