Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη φυλακή ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ και άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι του

Δεκέμβριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, καθώς και άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι του

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/article2066479.ece/BINARY/w460/eot2812.jpgΤο δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακριτής στον πρώην ειδικό σύμβουλο του ΕΟΤ, μετά την απολογία του στον 15ο τακτικό ανακριτή.

Ο πρώην σύμβουλος κατηγορείται για την απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού, υπόθεση η οποία είχε έρθει στο φως πριν λίγες ημέρες.

Επίσης, προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι του 39χρονου πρώην συμβούλου, ανάμεσα σε αυτούς και η γυναίκα κατηγορουμένη, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα απάτης, πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γυναίκα εμπλεκόμενη στην υπόθεση προσκόμισε επιταγή του Οργανισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για ποσό 147 χιλιάδων ευρώ, που φαινόταν να αφορά οφειλή προς εταιρεία ξενοδοχειακών παροχών της Σύρου.

Η επιταγή, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, φαίνεται να είχε πλαστογραφημένη υπογραφή του πρώην Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, Νίκου Καραχάλιου και για την είσπραξή της είχε εκδοθεί αντίστοιχο πλαστογραφημένο τιμολόγιο της εταιρείας, οι υπεύθυνοι της οποίας είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 29th, 2012 at 08:10 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply