Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μπερλουσκόνι θα δίνει διατροφή 3 εκατ. ευρώ το μήνα στην πρώην σύζυγό του

Δεκέμβριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το εξωφρενικό ποσό των 100.000 ευρώ την ημέρα θα καταβάλει ο Καβαλιέρε στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο

Τι κι αν η Ιταλία μαστίζεται από την οικονομική κρίση; Τι κι αν το πολιτικό σκηνικό χαρακτηρίζεται πιο εύθραυστο από ποτε; Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρωταγωνιστεί, δηλώνοντας πως θα είναι και πάλι υποψήφιος και πως θα δίνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, το δίολου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα.

Μετά το μη συναινετικό διαζύγιο που εκδόθηκε το 2009, η μητέρα των τριών εκ των πέντε παιδιών του Μπερλουσκόνι, δε βλέπει με καλό μάτι τον πρόσφατο αρραβώνα του πρώην συζύγου της. Διεκδίκησε και κέρδισε να λαμβάνει κάθε ημέρα 100.000 ευρώ, για να καλύπτει τις καθημερινές της ανάγκες…

Στον Σίλβιο μένει μεταξύ άλλων η βίλα Μακέριο, στην ομώνυμη περιοχή της βόρειας Ιταλίας, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 78 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η Corriere della Sera.

Ο Μπερλουσκόνι και η Λάριο γνωρίστηκαν το 1980, όταν εκείνη εργαζόταν ως ηθοποιός στο θέατρο. Παντρεύτηκαν 10 χρόνια αργότερα και απέκτησαν τρία παιδιά, τη Barbara, 28 ετών, την Eleonora, 26 ετών και το Luigi, 24 ετών.

Έζησαν μαζί σχεδόν δύο δεκαετίες και τα ερωτικά του ”παιχνίδια” είχαν γίνει καθημερινότητα για εκείνη. Οι εξελίξεις με τη 18χρονη Νοέμι Λετίτσια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ώθησε τη Λάριο να ανακοινώσει στα ΜΜΕ την πρόθεσή της να χωρίσει.

Δέσποινα Δημά

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 29th, 2012 at 21:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply