Τα πιο ψηλα χριστουγεννιατικα δεντρα στον κοσμο!

Μερικές ημέρες έμειναν μέχρι τον ερχομό του 2013 και εμείς γυρίσαμε για ακόμη μια φορά τον κόσμο ώστε να ανακαλύψουμε όχι μόνο τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά και αυτά που κερδίζουν σε ύψος και προκαλούν κυριολεκτικά αυχενικό σε όσους προσπαθήσουν να φτάσουν την κορυφή τους!

Ζυρίχη, Ελβετία, 15 μέτρα

Στην περίπτωση αυτού του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο στολισμός έγινε με κρύσταλλα Swarovski παρά με χριστουγεννιάτικες μπάλες και θα το συναντήσετε στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Ζυρίχης!

 

Λονδίνο, Ηνωμένες Πολιτείες, 60 μέτρα

Στις 6 Δεκεμβρίου ένα από τα υψηλότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Λονδίνου στολίζουν την διάσημη Τραφάλγκαρ Σκουέρ του Λονδίνου.

Σύδνεϋ, Αυστραλία, 21 μέτρα

Ίσως το πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε ποτέ και σίγουρα φτιάχνει τη διάθεση σε όποιον βρεθεί κοντά του!

 

Παρίσι, Γαλλία, 21 μέτρα

Η γκαλερί Λαφαγιέτ του Παρισιού είναι υπερήφανη για το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της που είναι στολισμένο με κρυστάλλους και χιλιάδες λαμπάκια!

 

Πράγα, Τσεχία, 23 μέτρα

Είναι το “θαυμαστικό” στην εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην παλιά πόλη της Πράγας και οι ντόπιοι προτείνουν να το απολαύσετε πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό κρασί!

 

Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 24 μέτρα

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νέα Υόρκη είναι τόσο διάσημο που φημολογείται ότι κάθε ημέρα, κατά την εορταστική περίοδο, γίνεται πόλος έλξης για πάνω από 750,000 τουρίστες.

Βίλνιους, Λιθουανία, 25 μέτρα

Μπορεί να είναι ψεύτικο δέντρο αλλά διαθέτει πολλά αληθινά κλαδιά από τα δάση Ζαρασάι της Λιθουανίας.

 

Φοίνιξ, Αριζόνα, 33.5 μέτρα

Ζυγίζει 16 τόνους και είναι το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στις ΗΠΑ.

 

Ντόρτμουντ, Γερμανία, 45 μέτρα

Είναι στολισμένο με 48 χιλιάδες λαμπάκια ενώ αντί για αστέρι, την κορυφή του κοσμεί ένας φωτεινός άγγελος 3 μέτρων!

Ρεπορτάζ-Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.