Το σπίτι ήταν κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας – Ομολόγησε το πρωί της Παρασκευής

«Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Την είδα τυχαία, τα ξημερώματα  της Πέμπτης μπροστά μου και την οδήγησα -παρά την αντίστασή της-  στον ακάλυπτο χώρο. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Είχα  προφυλακισθεί πέρσι για υπόθεση βιασμού, όμως είχα βγει από την φυλακή…».

Σε αυτήν την κυνική ομολογία προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 35χρονος σεσημασμένος για απόπειρα βιασμού , για κλοπές, και  για  διακίνηση ναρκωτικών που είχε προσαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, στην Αστυνομική Διεύθυνση του νομού για την στυγερή δολοφονία της 34χρονης στην Ξάνθη.  Η άτυχη κοπέλα είχε κτυπηθεί με αιχμηρό όργανο και είχε καεί ζωντανή αφού ο δράστης την περιέλουσε με βενζίνη από ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας.

Ο 35χρονος είναι γείτονας της οικογένειας της άτυχης κοπέλας και απέδωσε την άγρια κακοποίησή της και την εν ψυχρώ δολοφονία της σε μια τυχαία συνάντηση του με την άτυχη 34χρονη.Αρχικά δήλωνε αθώος και ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο στην συνέχεια ομολόγησε όταν  οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν βρει δακτυλικό του αποτύπωμα στην περιοχή του άγριου εγκλήματος και επιπλέον υπάρχει βίντεο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος  που τον έδειχνε να κινείται στην περιοχή.

Ο 35χρονος θεωρήθηκε βασικός ύποπτος σχεδόν από τις πρώτες ώρες διερεύνησης του περιστατικού  λόγω του ποινικού παρελθόντος του και της γειτνίασής του με την κοπέλα. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφυλακισθεί ύστερα από την αθώωσή του στο δικαστήριο, όμως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διερευνούν συνολικά  την εξέλιξη της προηγούμενης αυτής υπόθεσης.

Η προηγούμενη ημέρα

Ο 35χρονος που εντόπισαν και κρατούσαν οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης, ομολόγησε την Παρασκευή την δολοφονία της 34χρονης κοπέλας στη Ξάνθη.

Ο 35χρονος ημεδαπός, γείτονας του θύματος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό και ναρκωτικά, του οποίου αποτύπωμα βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας.

Με την προσαγωγή του η αστυνομία ήταν σχεδόν σίγουρη γα την ενοχή του και περίμενε τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA. Τελικά ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του το πρωί της Παρασκευής.

Μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γ. Γκοδοσίδης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα την στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της και την οδήγησε στον ακάλυπτο χώρο. Σύμφωνα με την ομολογία του, ο δράστης στη συνέχεια τη βίασε και για καλύψει τα ίχνη του ην περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.