Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των τριών βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό μας, κυρίων Τέρενς Κουίκ, Κώστα Γιοβανόπουλου και Ραχήλ Μακρή.

Η ανταπόκριση από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Οι τρεις βουλευτές δεσμεύτηκαν να προωθήσουν τα ζητήματα με παρεμβάσεις τους στη Βουλή, ενώ υποσχέθηκαν και νέα μελλοντική συνάντηση.

Εκτάκτως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στην αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών σχετικά με τις συνθήκες κράτησης και τα κρούσματα νοσημάτων στα κρατητήρια, καθώς και για την εγκληματικότητα της περιοχής.

Στη συνέχεια η κυρία Ραχήλ Μακρή επισκέφθηκε τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ οι κύριοι Τέρενς Κουίκ και Κώστας Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των συντονιστικών επιτροπών Γρεβενών και Κοζάνης και με τους πολιτευτές Γρεβενών, συζητώντας προτάσεις ενόψει της διεξαγωγής του πρώτου ιστορικού συνεδρίου του κινήματος.

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.