Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις από τον Δήμο Γρεβενών

Δεκέμβριος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Σε αυτές τις γιορτές όλοι μαζί φωτίζουμε την πόλη

Γλυκές μελωδίες από χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους της πόλης των Γρεβενών, πολύχρωμα φώτα, μυρωδιές, γλυκίσματα, ευχές και δώρα από τον Άγιο Βασίλη, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Γρεβενών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σε συνεργασία με το ΕΒΕ Γρεβενών, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών-ειδών εστίασης-κέντρων ψυχαγωγίας. Εκδηλώσεις απόλυτα εναρμονισμένες με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι ημέρες πλησιάζουν και ο Άγιος Βασίλης, ο αγαπημένος  Άγιος μικρών και μεγάλων, θα επισκεφθεί την πόλη των Γρεβενών για να μοιράσει ευχές και δώρα. Το πρόγραμμα των επισκέψεων αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Γρεβενών έχει ως εξής:

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012: ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει στο Χριστουγεννιάτικο δάσος στην Κεντρική Πλατεία και στο σπίτι του από τις 12:00μ. έως και τις 3:00 μ.μ. για να μοιράσει ζαχαρωτά, γλυκά και καραμέλες στους λιλιπούτιους φίλους μας και  να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Την ίδια ημέρα στις 6:30 το απόγευμα ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του μας επισκέπτονται και πάλι. Αυτή τη φορά θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό θέαμα αφού θα κατέβουν από το Ρολόι της Πλατείας Ελευθερίας, με τη βοήθεια των μελών της Ομάδας Διάσωσης και στη συνέχεια υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου θα κατευθυνθούν στην Κεντρική Πλατεία όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 8:00 μ.μ..

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012: ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει και πάλι στο Χριστουγεννιάτικο δάσος στην Κεντρική Πλατεία στο σπίτι του από τις 12:00μ. έως και τις 3:00 μ.μ. για να μοιράσει ζαχαρωτά, γλυκά και καραμέλες στους μικρούς μας φίλους και  να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τις 3:00μ.μ. έως και τις 5:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί Δημιουργικό Εργαστήρι με τη συνδρομή των στελεχών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Γρεβενών. Δίνουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν δημιουργικά.

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012: ο Άγιος Βασίλης θα μας υποδεχθεί  στο σπίτι του από τις 12:00μ. έως και τις 3:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία με ένα μεγάλο σάκο γεμάτο εκπλήξεις για τους μικρούς μας δημότες.

Παράλληλα από  τις 12:00μ. έως τις 1:00μ.μ. γλυκές μελωδίες θα ακουσθούν από ομάδα παιδιών του Δημοτικού Ωδείου δίπλα από το σπίτι του Αη Βασίλη ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η νεανική Μπάντα crazy guys για να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.

Σε αυτές τις γιορτές όλοι μαζί φωτίζουμε την πόλη.

 

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

 

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 28th, 2012 at 21:43 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply